Tietoa seurasta

HOLJUTAI ry.

 

Seuran synty

Holjutai ry. on Hollolassa toimiva budolajeihin erikoistunut urheiluseura. Seura perustettiin vuonna 1980 nimellä Hollolan Judo & Taido ry. Noista ajoista toiminta on laajentunut ja aikidon tultua mukaan nimeksi vaihdettiin seuran virallisena lyhenteenäkin tunnettu Holjutai. Nimestä voi löytää Hollolan lisäksi silloisten lajien alkukirjaimet.

 

Nykytila

Seuran toiminnassa on nykyään mukana kaksi lajia: Japanista peräisin olevat Judo ja Aikido.
 

Harjoittelumaksut

Holjutaissa on jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä noin 40 - 60.

Jäsenmaksu on kaudella 2023-2024 40 euroa/vuosi. Jäseniltä peritään myös harjoittelumaksua. Harjoittelumaksu on 100 euroa/kausi eli 200 euroa/vuosi. 
Monilajiharrastajilta ei peritä useamman lajin harrastamisesta erillisiä harjoittelumaksuja. 

Jäsenyydet 
 

Holjutai ry. kuuluu jäsenenä seuraaviin yhdistyksiin: Suomen Judoliitto r.y., Suomen Aikidoliitto r.y., Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Hollolan Liikuntaseurat. 

Toiminnan tarkoitus
 

Holjutai ylläpitää dojoa eli harjoitussalia, jossa voidaan harjoitella seuran ohjelmassa olevia budolajeja. Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. 

Seuran strategia tuleville vuosille on kohottaa koulutuksen ja yhteistoiminnan avulla seuran toiminnan laadullista tasoa sekä seura- että lajitoiminnoissa. Strategian toteuttamisessa pyritään yhteistyöhön Hollolan Liikuntaseurat-yhdistyksen, yksittäisten paikallisten urheiluseurojen ja Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu:n kanssa. Tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa seuramme perustoimintoja siten, että seuramme säilyy elinvoimaisena ja kiinnostavana liikuntapalvelujen tuottajana myös tulevaisuudessa.